Contact

office@coliseumgym.ro
0314 257 457
Daca doriti antrenor personal va rugam sa ne contactati.

Follow

Antrenori

Cristiana Bratu - Instructor international Kangoo Jumps Cristiana Bratu coliseumgym

Plina de energie, vitalitate si umor, Cristiana te face sa iubesti Kangoo Jumps inca de la primul contact cu ghetele: "Spatele drept, abdomenul incordat si ZAMBIM ...neaparat zambim!". Asa debuteaza o clasa sub indrumarea Cristianei - instructor international de Kangoo Jumps.
In anul 2011 Cristiana a urmat cursurile Federatiei romane "Sportul pentru toti" si a obtinut diploma de intructor aerobic-fitness, iar in 2012 a devenit instructor international de Kangoo Jumps, un antrenament intens, energic si alert care se incadreaza perfect personalitatii ei!
"Kangoo jumps nu este doar un antrenament, este o stare de spirit ..pe langa numeroase beneficii estetice, kangoo jumps combate cu succes stresul si aduce o stare minunata de bine!"


IANCU RUXANDRARuxandra Iancu

este licentiata a Faculatatii de Psihologie si Sociologie si practica practicanta a sportului de intretinere de peste 20 de ani. Porninid din interesul pentru baletul clasic pe care l-a accesat timp de 13 ani, sportul de intretinere a venit ca o continuare a pasiunii pentru miscare, a interesului pentru dezvoltarea constiintei corporale si mentinerii unei vieti active bazate pe principii sanatoase. Astfel, Rux a obtinut calificarile necesare in cadrul FRSPT pentru a activa ca instructor fitness si aerobic si face acest lucru din anul 2005, ulterior obtinand si calificarea pentru Personal Trainer, activitate pe care o practica in paralele cu orele de grup, live si online. Cu o exeprienta vasta in lucrul cu oamenii, imbina cu succes psihologia si antrenamentele fitness. In prezent, Rux sustine clase de: BODYWEIGHT, CIRCUIT TRAINING, REBOUND, ABS,BUTT&BACK, LEGS,ARMS&CHEST, MOBILITY&STRENGH, FITBALL.


GULIU GEORGE – Personal Trainer, Instructor Fitnessguliu georgeS

Mă numesc Guliu George si am 33 ani. Am descoperit de la o vârstă fragedă pasiunea pentru sport, practicând in mod constant de la vârsta de 6 ani activități fizice: 14 ani de fotbal de performanta, 2 ani atletism, natație 1 an, box 1an. Am studiat Colegiul Național Spiru Haret și Academia Nationala de Educație Fizica și Sport, specializare fitness.Master in management al activităților sportive. Am transformat pasiunea și studiul Intr-un stil de viață și chiar în profesie. Am îmbrățișat meseria de antrenor personal acum 12 ani. Dintotdeauna am fost pasionat de sport și competiție, iubind mișcarea și considerand că ea trebuie să facă parte din viața oricui. Scopul meu este de a motiva oamenii să iasă din zona de confort, îndrumându-i către un stil de viață sănătos. Din punct de vedere personal, un antrenor trebuie sa-și cunoască foarte bine oamenii cu care lucrează pentru a le oferi antrenamente personalizate în funcție de target și obiectiv.


CRISTIAN POPESCU800CRISTIAN POPESCU

In permanenta am pus accent pe comunicarea dintre mine si clientii mei observand rezultatele si evolutia in timp a acestora, sedintele fiind interactive si dinamice. Promovez stilul personal de miscare pentru ca este un mod de viata, este protectia noastra impotriva agresiunii mediului inconjurator, impotriva poluarii, imbatranirii si a altor factori ce ne fac viata sa fie un pic mai trista decat ar trebui. Imi doresc ca alaturi de mine, sa reusiti sa va atingeti scopul dorit cu usurinta si intr-un mod cat mai placut. Tae-Bo STEP este dezvoltat special pentru a creste eficienta rezultatelor in zona trenului inferior intr-un timp cat mai scurt. Programele sunt concepute concentrat pe problemele legate de zonele greu de lucrat, crescand nivelul efectelor anticelulitice pe tot corpul si in special in zona genunchilor, pulpelor, aripioarelor, feselor si a altor zone invecinate.Tonifica fesele, coapsele, te scapa de aripioare, subtiaza genunchii si gleznele, subtiaza talia si nu numai. Efectele precum fesele de negresa, talia de viespe, coapsele de diva nu mai reprezinta de mult o himera pentru practicantele Tae-Bo SPECIAL. Modelare corporala creste in eficienta cu 40% pentru brate/piept si spate si 60% pentru talie si picioare, micsorand in centimetri toate aceste zone. Rezultatele vizibile sunt sustinute de practicantele TaeBo STEP SPECIAL de-a lungul timpului recomandandu-l cu incredere. Daca vrei sa slabesti sau sa-ti cresti masa musculara, nu intarzia sa apelezi la consilierea GRATIUTA a specialistului TaeBo SPECIAL - Cristian.
Incearca si tu, inscriindu-te la acest curs cat mai repede!!!


Daniel Anghelache Daniel Anghelache800

Campion absolut Tiger Classic 2017 editia XI categoria Men’s Physique instructor aerobic-fitness, Zumba si Personal Trainer. Pasiunea pentru dans, fitness, bodybuilding si nutritie m-a ajutat sa creez antrenamente de grup si individuale cu rezultate spectaculoase. Vino si tu sa impartasesti cu noi clipe minunate de relaxare in cadrul orelor de Zumba.

 

 

 


ACHIM MARIANMarian Achim - Personal Trainer, Masaj & Nutritie

Tripla acreditare în personal training, masaj și nutriție, pasionat de biomecanica și susținător al ideii că suma exercițiilor fizice este infinită, totul depinde de imaginația antrenorului. Pe lângă target-ul profilactic al clientului (slabit si/sau câștigarea masei musculare), pun accent pe starea de fitness, fiind definita ca o stare de bine fizica și psihica, ținând cont și de eventualele probleme de sănătate ale clientului (postură, articulații, deviații ale coloanei vertebrale, etc.)